>
Jap / Marr me qera në Elbasan
Shtëpi private
 
4 Jap me qera vile + dyqane
Jepet me qera vila, ndertesa eshte 3- kateshe, ne lagjen Kala Elbasan. Ndertesa ka nje kat te...
2409 Shikime
4 Jap me qera shtepi private
Jap shtepi private me qera te mobiluar, e cila eshte me siperfaqe 100 m2 dhe me 3-kate. Kati i...
1272 Shikime
4 Vile dhe Dyqan jepet me qera

35,000 LEKË

Jepet me qera Vila + 1 parking dhe ambient per biznes (Dyqan) me siperfaqe 195...
959 Shikime

35,000 LEKË

3 Jap shtëpi me qera

20,000 LEKË

Jap me qera katin e parë të një shtëpie 2 katëshe me sipërfaqe 100 m2. Çdo kat i shtëpisë ka...
2688 Shikime

20,000 LEKË