>
Jap / Marr me qera në Elbasan
Biznes
 
4 Njoftim

1,000 LEKË

Pershendetje , nese jeni te interesuar dhe po kerkoni ambiente te reja ne qytetin e Elbasanit ,...
4458 Shikime

1,000 LEKË

4 JEPET ME QIRA AMBJET BIZNESI NË KUSARTH , ELBASAN

600 EUR

Jepet me qira ambjet biznesi ne lagjen Kusarth , Elbasan. Sipërfaqja totale e saj është 1700 m²...
6962 Shikime

600 EUR

4 Jepet me Qera Objekti
Jepet me qera kompleksi ne Fush-Studen Komuna Stebleve Librazhd Hotel-Restorant me 10 dhoma ,...
4160 Shikime
4 Jepet me qera ambjent biznesi
Jepet me qera per ambjent biznesi ose zyre, pasuri e paluajteshme, kati i pare, me siperfaqe te...
4737 Shikime
4 Jepet me qera karburant
Jepet me qera karburant me siperfaqe 500m2. Karburanti ndodhet ne unaze te qytetit Elbasan. Per...
5059 Shikime
4 Elbasan uzina 12

1,750 EUR

Jap me qera ambjent biznesi. Eshte ambjent i posacem per fabrika dhe per magazina. Objekti eshte...
4070 Shikime

1,750 EUR

4 Jepet me qera Vila Perla
  Jepet me qera Vila Perla me sipërfaqe 540 m2 me hipotekë (dokumentacion të rregullt).E...
4001 Shikime