>
 
4 Dyqan dhe Vile jepet me qera

40,000 LEKË

Jepet me qera ambient per biznes (Dyqan) si dhe Vila + 1 parking me siperfaqe 195 m2...
1227 Shikime

40,000 LEKË

4 Vile dhe Dyqan jepet me qera

35,000 LEKË

Jepet me qera Vila + 1 parking dhe ambient per biznes (Dyqan) me siperfaqe 195...
1153 Shikime

35,000 LEKË