>

Këndi i biznesit

MOBILERI RO-EL - Aksesorë per arredimin e shtëpisë suaj

 • Këndi i biznesit
 • Mobileri RO-EL është nje kompani e cila ka nje përvojë te gjate pune në prodhimin e produkteve te drurit per aredimin e ambjenteve te brendshme dhe te jashme per shtëpi, zyra, lokale etj. Tek mobileri RO-EL gjenden punime dekorative te stileve klasike dhe moderne. Kjo mobileri prodhon shumllojshmeri te dyerve, etazhierve, portmontove, dhomave te gjumit, kuzhinave, bibliotekave e rafteve e shume te tjera. Druri i përdorur është i një cilësie të lartë që garanton jetëgjatësinë e cdo produkti qe prodhohet.Nje pjese tjeter e produkteve qe perdoren jane lavapjatat, aspiratoret grupet e guzhines dhe shume aksesore te tjere.

  Tashme Mobileri RO-EL ka krijuar nje rrjet të madhë të bashkëpunëtorëve dhe klientëve sepse punon duke i dhënë rëndësi detajeve ndërtuese, kualitetit të lartë si dhe afatit të caktuar të çdo pune që kryhet. Çdo punim është një projekt unik arti, i realizuar totalish në mënyrë artizanale duke patur gjithmonë prioritet nevojat dhe kerkesat e cdo klienti. 

  MOBILERI RO-EL ofron Korrektësi, Shpejtësi dhe Garanci për shërbimin tuaj.

  Montimi dhe sherbimi falas ne te gjithe Shqiperine!

  Adresa: Perball Muzeut Etnografik ; Rruga: 11 Nentori, Elbasan

  Kontakte: Celular: +355 69 28 64 692

  Facebook: Punime Druri Romi Thoma

  Gjithcka per shtepine tuaj…

  Ju Mirëpresim!

  View the embedded image gallery online at:
  https://elbasaniim.al/index.php/kendi-i-biznesit#sigProIdc626ef4431

  Elbasani Im

  Granitis Sh.p.k produkte të cilësisë së ndërtimit.

 • Këndi i biznesit
 • Granitis Sh.p.k është themeluar në vitin 2002 nga Z. Isa Hyka dhe Z. Loanidhis Charalampos, ortakëri e përbashkët Shqiptaro-Greke me seli në qytetin e Elbasanit, Shqipëri.

  Veprimtaria e saj konsiston në prodhimin dhe tregtimin e materialeve brenda dhe jashtë vendit, që përdoren për ndërtim si: llaçra dhe adeziv të llojeve të ndryshme, ngjitëse pllakash, fino, stuko, artikuj hidroizolues, bojra për përdorim të brendshëm dhe fasade, llak dekorativ etj. Paisjet teknologjike janë importuar nga Greqia, Gjermania, Italia dhe Zvicra, gjithashtu patentat e prodhimit të produkteve, lëndëve të para dhe ndihmëse sigurohen nga këto vënde. Granitis Sh.p.k eksporton produktet e saj në vende si Gjermani, Itali, Maqedoni, Serbi, Mal të zi me tendencë në depërtimin e mëtejshëm në tregjet e vendeve të tjera.

  Mbikqyrja e proçedurave teknologjike të prodhimit të produkteve dhe të kontrollit të cilësisë së tyre realizohet nga specialistët e Kompanisë Gjermane Vaker-Polimer-Doëolf, kompani e cila ushtron asistencën e përhershme tekniko-shkencore pranë Shoqërisë “Granitis”. Në saj të investimeve, që janë realizuar vazhdimisht në fushën teknologjike dhe në trajnimin e stafit në Gjermani, kjo kompani ka përmirsuar në mënyrë të pandërprerë cilësinë e produkteve, duke plotësuar çdo kërkesë të konsumatorit.

  Shoqëria “Granitis” realizoi produktet e para të saj në fillim të vitit 2003. Rezultatet fillestare ishin modeste dhe numri i produkteve ishte i kufizuar. Në saj te punes këmbëngulëse dhe kërkesave të stafit drejtues të shoqërisë, gama e produkteve ka ardhur vazhdimisht duke u shtuar si dhe duke e përmirsuar në mënyrë të pandërprerë, cilësine e tyre. Përkushtimi ndaj klienteve dhe rritja e cilësisë së shërbimit, kanë ndikuar në mënyrë të natyrshme, në zgjerimin e tregut të shitjes dhe në rritjen e të ardhurave. Paralelisht është rritur shkalla e investimeve, ku synohet futja e paisjeve dhe linjave të reja. Krahas zgjerimit dhe përmirsimit të produkteve ekzistuese, në vitin 2008, Granitis Sh.p.k është çertifikuar nga Kompania e Specializuar për Standartet Ndërkombëtare ISO 9001-2008. Në fillim të vitit 2012 Shoqëria Granitis rinovon “Çertifikatën Ndërkombëtare të Komunitetit Europian”, CE, duke synuar tregun Europian.

  Sot parametrat e produkteve tek Shoqëria “Granitis” janë konkuruese me ato të importit në mënyrë të specifikuar në fushën e prodhimeve të materialeve termoizoluese dhe ngjitësve. Cilësia dhe garancia e produkteve që ofrohet ka zgjeruar dhe rritur vazhdimisht tregun ku operon. Qysh prej vitit 2002 kur Granitis doli në treg dhe deri më sot, produktet e saj gjenden në të gjitha tregjet e Shqipërisë. Me synimin ambicioz për të dalë në tregjet ndërkombetarë me produkte cilësore të standarteve me Çertificatë ISO 9001-2008 dhe CE.

  Misioni i kompanisë është që të jetë udheheqëse ndër kompanitë që ofrojnë produktet e kollës dhe të lëndëve të para të nevojshme në sektorin e ndërtimeve civile dhe industriale. Kjo mund të arrihet përmes krijimit të standarteve të shkëlqyera përmes cilësisë së shërbimit, të ardhurave në rritje si dhe rentabilitetin me te larte. Të qënurit një kompani model, e aftë të tërheqë, të nxisë dhe të organizojë një staf të besueshëm dhe me aftësitë e duhura përben një premisë të qëndrueshme mbi mundësinë e arritjes së përmbushjes së misionit të shoqërisë. Me pak fjalë vizioni kryesor i kompanisë është shndërrimi i saj në një entitet të suksesshëm dhe të besueshëm.

  Adresa: Zona Industriale Metalurgjike ( Uzina 12 ) Elbasan, Shqiperi. Kontakte: Tel / Fax: +355 58 326 312 ; Cel: +355 69 20 90 219 ose +355 69 20 55 960. Email:

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Facebook: Granitis Sh.p.k ; Webside: www.granitis.al.

   

  View the embedded image gallery online at:
  https://elbasaniim.al/index.php/kendi-i-biznesit#sigProId534a45be8c

  Elbasani Im

  Art Studio Piktor Xhaferri

 • Këndi i biznesit
 • Art Studio Piktor Xhaferri

  Art Studio Piktor Xhaferri ofron piktura ne te gjitha llojet e teknikave dhe dimensioneve, portrete dhe shumllojshmeri punimesh artistike te peronalizuara si punime oil kanavace, punime ne qeramike e te tjera. Artisti eshte Gazmend Xhaferri Kafa i cili eshte nje piktor tashme me 30 vite eksperience pune, 16 prej te cilave ka jetuar e punuar ne Greqi. Piktura një motiv i caktuar në siperfaqje te sheshët. Te interesuarit te drejtohen ne adresen: Lagja: Kongresi Elbasanit ; Bulevardi Aqif Pasha, Mbrapa Loasit ( Pallati i Sejdineve) ose te kontaktojne ne Facebook: Gazi Kafa ose Celular: 069 76 69 990, Ju mirpresim.

   

   

  Elbasani Im

  PLANET-KB: Cilësi e besueshme që ju kursen!

 • Këndi i biznesit
 • Kompania PLANET-KB, e themeluar si një biznes familjar në vitin 2008, sot është një nga kompanitë më të mëdha në të gjithë prefekturën e Elbasanit, që shpërndan me shumicë e pakicë shumëllojshmëri produktesh të shportës nga prodhues vendas dhe të huaj për të gjithë hipermarketet, supermarketet, minimarketet, dyqanet tregëtare të vogla, restorantet, pastiçeritë e akulloret dhe deri tek konsumatorët.

  Qëllimi i kompanisë PLANET-KB është plotësimi i të gjitha kërkesave dhe nevojave të tregut në Elbasan me cilësinë, shumëllojshmërinë dhe çmimet më të mirat.

  Aktiviteti i biznesit të kompanisë është operacion i tregëtisë moderne me fokus në produktet e tregut, të karakterizuara si produkte ushqimore dhe jo ushqimore, produkte bio, pije alkolike dhe jo alkolike, produkte të pastrimit dhe higjenës personale, detergjentë, produkte kozmetike, produkte greke, qumësht dhe nënprodukte të tij, produkte të kripura dhe të ëmbla e shumë të tjera.

  Një pjesë e produkteve janë:

  Makarona Melissa, Prima, Makarona Barilla, Helios,

  Oriz dhe Niseshte Gold, Oriz Scotti, Oriz La Perla, Markat, Fera King, La Marisima, Galina,  Profesionale Andrea në thes,

  Miell, Niseshte,

  Të gjitha llojet e Ujërave dhe Birrave,

  Detergjentë ABC,

  Kripë Niki 0.5 kg, Marin 1.5; rosa e jodizuar; kripë himalaje rozë dhe të zezë; kripëra 1 kg, 5 kg-10 kg e te tjera.

  Çdo produkt tek PLANET-KB është i çertifikuar & garantuar dhe tregëtohet duke u shoqëruar me fletën e analizës. Aktiviteti fillon nga e hëna në të premte në orën 07:00 AM dhe përfundon në orën 15:30 PM ndërsa të shtunën dhe të djelën fillon në orën 07:00 AM dhe përfundon në orën 11:00 AM ku çdo fundjavë shoqërohet edhe me oferta të dedikuara për produkte specifike. Transporti është gjithmonë falas.

  Ku mund të na gjeni? Adresa: Pranë Zjarrfikëses Elbasan.

  Për informacione të tjera kontaktoni në: 069 40 57 060 ose 069 40 57 059. E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Ju mirpresim.

   

  View the embedded image gallery online at:
  https://elbasaniim.al/index.php/kendi-i-biznesit#sigProIdf5db5fd167

  Elbasani Im

  Al-Gjeoterm Cilësi dhe Garanci

 • Këndi i biznesit
 • AL–GJEOTERM është një nga firmat që operon me sukses prej shumë vitesh në tregun Shqiptar duke ofruar  shërbim për ngrohjen, ventilimin dhe ajrin e kondicionuar. Me përvoje dhe staf të kualifikuar kjo firmë ka në fokus të ofrojë cilësi maksimale, shërbim korrekt, konsulencë, garanci dhe siguri për klientët. Kjo është dhe strategjia e saj.

  AL-GJEOTERM instalon dhe tregëton:

  Sisteme të kompletuara automatike të ngrohjes e ftohjes nga dyshemeja

  Fan Coil me mbështetje nga ajri, dielli dhe toka (Strukturë kompakte dhe përmasa të favorshme, nuk bëjnë zhurmë dhe nuk zenë hapesirë)

  Bolier me pompë nxehtësie - (Ne dallim nga një bolier I zakonshëm që përdor për ngrohjen e ujit rezistencën , kjo aparaturë moderne përdor energjinë elektrike për të vënë në pune pompen e inkorporuar të nxehtesise. Kjo metode jep rendiment maksimal me një kosto të ulët.)

  Fshesa qendrore me sistem të fshehur - (Silencioze dhe të thjeshta nëperdorim)

  Panele Fotovoltaike ( diellore ) të një cilësie të lartë.

  Stofa - Kaldaja me dru dhe pellet- ( Ofrojne konsum më të ulët ditor )

  Pompa nxehtësie - (Rendiment I larte në temperature të ulta)

  Ngrohje nga dyshemeja – ( Me mbështetje nga dielli, toka dhe ajri sjell 40% kursim energjie elektrike )

  Impjante me Chiller dhe Fan Coil

  Kondicioner

  Oxhaqe e të tjera.

  Al-Gjeoterm Cilësi & Garanci !

  Adresa: Unaza e qytetit Elbasan (Rreth rrotulimi Luleve prane Stacionit të Trenit)

  Numer Telefoni: 0692095900

  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Facebook: Al-Gjeoterm ose Olsi Gjeoterm

   

  View the embedded image gallery online at:
  https://elbasaniim.al/index.php/kendi-i-biznesit#sigProId07dc4dcd6b

  Elbasani Im

  Pasticeri dhe Byrektore DUKA

 • Këndi i biznesit
 • Pasticeri & Byrektore "Duka"  me një eksperiencë shumë vjeçare, e themeluar nga "Z.Agron Duka" në vitin 1989, ofron shumëllojshmeri byrekesh, pica, sfoljata, ëmbëlsira, torta, ballokume me

  vezë e gjalp fshati, akullore me teknologji italiane dhe shumë të tjera. 

  Kjo është një ndër pasticeritë dhe byrektoret më aktive të njohura në qytetin e Elbasanit.

  Tek "Duka" tradita e Elbasanit nuk mungon! 

  Mirpresim porosite tuaj për ëmbëlsira, torta, ballokume dhe të tjera. 

  Adresa: Lagja: Luigj Gurakuqi; Bulevardi Kryesore, prane Stadiumit "Ruzhdi Bizhuta". 

  Telefonononi ne 0694792326.

  Ju mirpresim!

  View the embedded image gallery online at:
  https://elbasaniim.al/index.php/kendi-i-biznesit#sigProId2b3b41e6fc
   

   

   

  Elbasani Im