>

Kompania “Xhevdet Mëhalla”, projekte dhe punë për qarkun e Elbasanit

 • Kompania e ndërtimit, “Xhevdet Mëhalla” me një eksperiencë 15 vjeçare, është një ndër kontribuesit kryesorë në zbatimin e projekteve me rëndësi të lartë për komunitetin dhe biznesin kryesisht në Qarkun e Elbasanit por edhe më gjerë.

  Kontributi i Firmës “Xhevdet Mëhalla” shkon tek zbatimi i projekteve të ndërtimit me kontratë pune, rikonstruksioneve te ndryshme, argjinaturave, urave, punimeve te betoneve me garanci, me korrektësi si dhe me profesionalizëm.

  Përgjatë eksperiencës së saj shumë vjeçare, firma ka ndërtuar veprat e artit rrugën Librazhd-Peshkopi; veprat e artit rrugën Hajdaran-Byshek, gjithashtu ka dhënë kontributin e saj në mbrojtjen lumore në Librazhd; argjinaturën në Milot.; urën në Borovë-Fushë Studen e të tjerë.

  Në këtë kompani, siguria, korrektësia dhe etika profesionale janë vlerat themelore të saj!

  Për informacione të mëtejshme, mund të kontaktoni në adresën: Lagja “Skënderbej”, Elbasan

  Nr. kontakti: 068 29 32 317

  Adresa e e-mailit: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.