>

Estados Cafè, kafe për të gjitha shijet !

 • Bota e Estados Cafè përmban një aromë intensive dhe të këndshme që vjen nga larg. Një ngjyrë që kujton tokën dhe origjinën e çdo drithi, të kultivuar me dashuri dhe respekt për natyrën.

  Misioni i kompanise Estados Cafè përbëhet nga njerëz, përkushtim dhe pasion.

  Ne i prezantojmë të gjitha produktet tona sepse për ne në Estados Cafè, transparenca dhe cilësia janë thelbësore.

  Kohët e fundit , zemra jonë produktive është ripërtëritur duke siguruar vazhdimësi në cilësinë e produktit final, cilësi më të mirë të punës për punonjësit tanë dhe një ndikim shumë të ulët mjedisor.

  Kompania jonë i ofron klientëve një shërbim 360-grade , jo vetëm nga pikëpamja e cilësisë së kafesë.

   Ne gjithashtu kujdesemi që të zgjedhim me kujdes veshjet, pajisjet dhe mjetet e pranishme në partnerët vendore me cilësi të lartë, që t'u ofrohen publikut në bazë të llojit të shërbimit të kërkuar.

  Estados Cafè kafja që ju shoqëron cdo ditë dhe sa herë të doni!

  Adresa: Lagja: Dyli Haxhire, Bulevardi “Aqif Pasha” , Pallati nr. 10 , Kati 2, Elbasan.

  Tel/Fax: +35554240675

  Mob: +355697030793

  Mob: +355694099440

  Facebook/Instagram: Estados Café Albania

  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.