>

Pasticeri dhe Byrektore DUKA

 • Pasticeri & Byrektore "Duka"  me një eksperiencë shumë vjeçare, e themeluar nga "Z.Agron Duka" në vitin 1989, ofron shumëllojshmeri byrekesh, pica, sfoljata, ëmbëlsira, torta, ballokume me

  vezë e gjalp fshati, akullore me teknologji italiane dhe shumë të tjera. 

  Kjo është një ndër pasticeritë dhe byrektoret më aktive të njohura në qytetin e Elbasanit.

  Tek "Duka" tradita e Elbasanit nuk mungon! 

  Mirpresim porosite tuaj për ëmbëlsira, torta, ballokume dhe të tjera. 

  Adresa: Lagja: Luigj Gurakuqi; Bulevardi Kryesore, prane Stadiumit "Ruzhdi Bizhuta". 

  Telefonononi ne 0694792326.

  Ju mirpresim!