>

Al-Gjeoterm Cilësi dhe Garanci

 • AL–GJEOTERM është një nga firmat që operon me sukses prej shumë vitesh në tregun Shqiptar duke ofruar  shërbim për ngrohjen, ventilimin dhe ajrin e kondicionuar. Me përvoje dhe staf të kualifikuar kjo firmë ka në fokus të ofrojë cilësi maksimale, shërbim korrekt, konsulencë, garanci dhe siguri për klientët. Kjo është dhe strategjia e saj.

  AL-GJEOTERM instalon dhe tregëton:

  Sisteme të kompletuara automatike të ngrohjes e ftohjes nga dyshemeja

  Fan Coil me mbështetje nga ajri, dielli dhe toka (Strukturë kompakte dhe përmasa të favorshme, nuk bëjnë zhurmë dhe nuk zenë hapesirë)

  Bolier me pompë nxehtësie - (Ne dallim nga një bolier I zakonshëm që përdor për ngrohjen e ujit rezistencën , kjo aparaturë moderne përdor energjinë elektrike për të vënë në pune pompen e inkorporuar të nxehtesise. Kjo metode jep rendiment maksimal me një kosto të ulët.)

  Fshesa qendrore me sistem të fshehur - (Silencioze dhe të thjeshta nëperdorim)

  Panele Fotovoltaike ( diellore ) të një cilësie të lartë.

  Stofa - Kaldaja me dru dhe pellet- ( Ofrojne konsum më të ulët ditor )

  Pompa nxehtësie - (Rendiment I larte në temperature të ulta)

  Ngrohje nga dyshemeja – ( Me mbështetje nga dielli, toka dhe ajri sjell 40% kursim energjie elektrike )

  Impjante me Chiller dhe Fan Coil

  Kondicioner

  Oxhaqe e të tjera.

  Al-Gjeoterm Cilësi & Garanci !

  Adresa: Unaza e qytetit Elbasan (Rreth rrotulimi Luleve prane Stacionit të Trenit)

  Numer Telefoni: 0692095900

  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Facebook: Al-Gjeoterm ose Olsi Gjeoterm