>

PLANET-KB: Cilësi e besueshme që ju kursen!

 • Kompania PLANET-KB, e themeluar si një biznes familjar në vitin 2008, sot është një nga kompanitë më të mëdha në të gjithë prefekturën e Elbasanit, që shpërndan me shumicë e pakicë shumëllojshmëri produktesh të shportës nga prodhues vendas dhe të huaj për të gjithë hipermarketet, supermarketet, minimarketet, dyqanet tregëtare të vogla, restorantet, pastiçeritë e akulloret dhe deri tek konsumatorët.

  Qëllimi i kompanisë PLANET-KB është plotësimi i të gjitha kërkesave dhe nevojave të tregut në Elbasan me cilësinë, shumëllojshmërinë dhe çmimet më të mirat.

  Aktiviteti i biznesit të kompanisë është operacion i tregëtisë moderne me fokus në produktet e tregut, të karakterizuara si produkte ushqimore dhe jo ushqimore, produkte bio, pije alkolike dhe jo alkolike, produkte të pastrimit dhe higjenës personale, detergjentë, produkte kozmetike, produkte greke, qumësht dhe nënprodukte të tij, produkte të kripura dhe të ëmbla e shumë të tjera.

  Një pjesë e produkteve janë:

  Makarona Melissa, Prima, Makarona Barilla, Helios,

  Oriz dhe Niseshte Gold, Oriz Scotti, Oriz La Perla, Markat, Fera King, La Marisima, Galina,  Profesionale Andrea në thes,

  Miell, Niseshte,

  Të gjitha llojet e Ujërave dhe Birrave,

  Detergjentë ABC,

  Kripë Niki 0.5 kg, Marin 1.5; rosa e jodizuar; kripë himalaje rozë dhe të zezë; kripëra 1 kg, 5 kg-10 kg e te tjera.

  Çdo produkt tek PLANET-KB është i çertifikuar & garantuar dhe tregëtohet duke u shoqëruar me fletën e analizës. Aktiviteti fillon nga e hëna në të premte në orën 07:00 AM dhe përfundon në orën 15:30 PM ndërsa të shtunën dhe të djelën fillon në orën 07:00 AM dhe përfundon në orën 11:00 AM ku çdo fundjavë shoqërohet edhe me oferta të dedikuara për produkte specifike. Transporti është gjithmonë falas.

  Ku mund të na gjeni? Adresa: Pranë Zjarrfikëses Elbasan.

  Për informacione të tjera kontaktoni në: 069 40 57 060 ose 069 40 57 059. E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Ju mirpresim.