>

Art Studio Piktor Xhaferri

  • Art Studio Piktor Xhaferri

    Art Studio Piktor Xhaferri ofron piktura ne te gjitha llojet e teknikave dhe dimensioneve, portrete dhe shumllojshmeri punimesh artistike te peronalizuara si punime oil kanavace, punime ne qeramike e te tjera. Artisti eshte Gazmend Xhaferri Kafa i cili eshte nje piktor tashme me 30 vite eksperience pune, 16 prej te cilave ka jetuar e punuar ne Greqi. Piktura një motiv i caktuar në siperfaqje te sheshët. Te interesuarit te drejtohen ne adresen: Lagja: Kongresi Elbasanit ; Bulevardi Aqif Pasha, Mbrapa Loasit ( Pallati i Sejdineve) ose te kontaktojne ne Facebook: Gazi Kafa ose Celular: 069 76 69 990, Ju mirpresim.