>

MOBILERI RO-EL - Aksesorë per arredimin e shtëpisë suaj

 • Mobileri RO-EL është nje kompani e cila ka nje përvojë te gjate pune në prodhimin e produkteve te drurit per aredimin e ambjenteve te brendshme dhe te jashme per shtëpi, zyra, lokale etj. Tek mobileri RO-EL gjenden punime dekorative te stileve klasike dhe moderne. Kjo mobileri prodhon shumllojshmeri te dyerve, etazhierve, portmontove, dhomave te gjumit, kuzhinave, bibliotekave e rafteve e shume te tjera. Druri i përdorur është i një cilësie të lartë që garanton jetëgjatësinë e cdo produkti qe prodhohet.Nje pjese tjeter e produkteve qe perdoren jane lavapjatat, aspiratoret grupet e guzhines dhe shume aksesore te tjere.

  Tashme Mobileri RO-EL ka krijuar nje rrjet të madhë të bashkëpunëtorëve dhe klientëve sepse punon duke i dhënë rëndësi detajeve ndërtuese, kualitetit të lartë si dhe afatit të caktuar të çdo pune që kryhet. Çdo punim është një projekt unik arti, i realizuar totalish në mënyrë artizanale duke patur gjithmonë prioritet nevojat dhe kerkesat e cdo klienti. 

  MOBILERI RO-EL ofron Korrektësi, Shpejtësi dhe Garanci për shërbimin tuaj.

  Montimi dhe sherbimi falas ne te gjithe Shqiperine!

  Adresa: Perball Muzeut Etnografik ; Rruga: 11 Nentori, Elbasan

  Kontakte: Celular: +355 69 28 64 692

  Facebook: Punime Druri Romi Thoma

  Gjithcka per shtepine tuaj…

  Ju Mirëpresim!