>

Këndi i promovimit

Shijoni jetën tek Bar Restorant “Elbasani”!

 • Këndi i promovimit
 • Bar Restorant “Elbasani” gjendet në hyrjen jug-perëndimore të qytetit të Elbasanit. Është një vend i mrekullueshëm, një hapësirë e ndërtuar me dashuri dhe e kuruar me shije në çdo detaj, i hapur për të gjithë ata që përveç se duan të jetojnë bukur, duan të ushqehen edhe shëndetshëm.

  Synimi i restorantit  është që t’u ofrohet klientëve një menu tradicionale natyrale dhe një shërbim elegant, duke i kushtuar mjaft rëndësi cilësisë dhe shijes së ushqimit 100%  bio.

  Vazhdoni leximin

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 4355
 • Largoni dhimbjen dhe riktheni buzëqeshjen tek Qëndra kurative termale “Natyra”

 • Këndi i promovimit
 • Hotel Kurativ “Natyra”, ndodhet në Llixha, fshati Çigallesh, Elbasan. Kjo qendër ofron kombinim shërbimesh si shërbim hoteli, bar – restoranti, mjedise çlodhjeje si dhe parkim gratis për të gjithë klientët. Trajtimi bëhet nën asistencën e vazhdueshme të mjekut. Gjithashtu ofrohet dhe trajtimi me baltë tradicionale termale, shërbime fizio-terapie, masazh, krevat terapeutik e të tjera.

  Vazhdoni leximin

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 3468
 • Bar Restorant “Deviseld” në Gjergjan, shija dhe cilësia e ushqimit bio!

 • Këndi i promovimit
 • Larg nga zhurmat dhe smogu i qytetit, në fshatin Gjergjan të Elbasanit gjendet një nga lokalet më prestigjoze në qarkun e Elbasanit:  Bar Restorant Deviseld. Me një eksperiencë 20-vjeçare, me një menu të veçantë falë produkteve bio dhe  shërbim të shpejtë e mjaft cilësor, ky vend rekomandohet për çdo kohë të vitit. Aty do të gjeni komoditetin e duhur që ju bën të ndiheni të mirëpritur në çdo moment nga stafi përkatës tepër profesional dhe i kulturuar.

  Vazhdoni leximin

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 6484
 • “Doko”, kompania që po shkëlqen në rajon, model suksesi dhe korrektësie

 • Këndi i promovimit
 • Flet administratori i kompanisë, Fatbardh Doko: Ja cili është çelësi i suksesit.

  “Doko” nuk është thjesht një kompani private. Ajo është kompani lider dhe shembull se si mund të jesh i suksesshëm në një fushë të vështirë. Është e vetmja për punimet e linjave të tensionit të lartë në Shqipëri dhe ndër të rrallat kompani që merr pjesë në tenderë dhe investime në vendet e rajonit.

  Vazhdoni leximin

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 5674
 • Ekspozitë e kartëmonedhave shqiptare në mjediset e teatrit Skampa

 • Këndi i promovimit
 • Nga Odison Ferataj.

  Në ambientet e teatrit Skampa u hap në fillim të nëntorit ekspozita e kartëmonedhave shqiptare. Ideatori dhe organizatori i kësaj ekspozite është koleksionisti  Julian Demeti, i cili  është njëkohësisht anëtar bordi i Shoqatës së Koleksionistëve të Shqipërisë si dhe Anëtar Bordi i Arkivit Dixhital të Elbasanit - ADE. Ekspozita kishte si synim informimin e  publikut të gjerë mbi vlerat historike e kulturore të ilustruara në kartëmonedha.

  Vazhdoni leximin

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 1728