>

Këndi i shërbimeve

L'OASI, simboli i akullores italiane, ëmbëlsirave dhe shërbimit cilësor në Elbasan

 • Këndi i shërbimeve
 • L'OASI simbolizon akulloret cilësore, ndërsa shija perfekte e ëmbëlsirave tashmë përkthehet në L'OASI. Të gjithë e njohin emrin e akulloreve tipike italiane, ëmbëlsirave tradicionale shqiptare, internacionale dhe shërbimin perfekt të dyqanit më të famshëm në Elbasan. Ata gjithçka e prodhojnë vetë sigurisht duke garantuar cilësinë e lëndës së parë nëpërmjet punishtes së prodhimit tashmë të konsoliduar me shumë vite eksperiencë.

  Në bulevardin kryesor të qytetit pranë kryqëzimit "Dinamo" ndodhet dyqani tradicional i L'OASI. Një tjetër pikë kyçe është ajo pranë kryqëzimit të Cërrikut në rrugën kryesore "Thoma Kalefi" dhe së fundi akulloret, ëmbëlsirat si dhe shërbimin e një kafeje të mirë e gjeni në qendër të qytetit në barin e Turizmit Skampa.

  Vazhdoni leximin

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 3162
 • Karburant “Besmiri”, një emër i krijuar nga cilësia

 • Këndi i shërbimeve
 • Në daljen lindore të Elbasanit, aty ku rruga kryesore e qytetit bashkohet me rrugën nacionale, ndodhet një nga pikat më të njohura të karburanteve në vend: Karburant “Besmiri”. E ndërtuar me një arkitekturë moderne, duke kombinuar në perfeksion ngjyrën bojëqielli me të bardhën dhe jeshilen e hapur, kjo pikë bie në sy që larg. Por nuk është thjesht arkitektura dhe pamja që e kanë bërë të njohur këtë pikë karburanti në Elbasan dhe më gjerë: mbi të gjitha karburant Besmiri është bërë i njohur për cilësinë e produkteve që ofron.

  Vazhdoni leximin

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 4477
 • Restorant “Gjahtari”, ku të gjithë shijojnë traditën e kuzhinës shqiptare

 • Këndi i shërbimeve
 • Ruzhdi Halili: Gjithçka nisi nga pasioni për gjahun dhe kuzhinën

  I vendosur në një thyerje fantastike të relieveve ku lumë, mal dhe pyll i gjen bashkë, buzë rrugës kombëtare, "Gjahtari" ka ditur t'i përshtatet njerëzve, kohërave dhe shijes.

  Të gjithë janë ndalur qoftë edhe një herë, kanë shijuar kuzhinën e shijshme shqiptare, kanë provuar gatimet pikante apo mëngjes e kafe buzë natyre.

  Vazhdoni leximin

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 3604