>

Kërkoj kujdestare për një nënë të moshuar

Përshkrimi dhe çmimi

Kërkoj të punësoj një zonjë që të kujdeset për një nënë të moshuar. Zonja do ta shoqërojë vazhdimisht nënën duke e ndihmuar kur ajo do duhet të lëvizi në mënyrë që nëna të mos rrëzohet apo ti japi ilaçet e saj në orarin e caktuar e ushqimin që do të jetë çdo ditë i pregatitur nga familjarët. Kjo punë do të jetë afatgjatë dhe orari i punës do të jetë 08:00 AM deri në 17:30 PM. Adresa : Lagjia : “ Çlirimi ”. Për më shumë informacion kontaktoni në numrin e celularit: 0666128625. Ju mirpresim.

Më shumë detaje

Lloji i postimit Përshkrimi dhe çmimi
Ofroj shërbim / Kerkoj shërbim Ofroj shërbim

Detajet e njoftimit

ID e njoftimit : 398
4066 Shikime

Detajet e njoftuesit

Odeta (1)
06xxx xxxxx shfaq
Kontaktoni njoftuesin Share

Numër telefoni

Për të vazhduar regjistrohuni këtu,
ose nëse keni një llogari ju lutemi identifikohuni këtu


Forma e kontaktit

Cfarë nuk shkon me këtë njoftim?

Për të vazhduar regjistrohuni këtu,
ose nëse keni një llogari ju lutemi identifikohuni këtu


Shto te të preferuarat

Për të vazhduar regjistrohuni këtu,
ose nëse keni një llogari ju lutemi identifikohuni këtu