>
Kërkoj / Ofroj shërbime në Elbasan
Shërbime profesionale
 
USTA PLLAKASH

Ofrohet pune
Jam usta pllakash.Punoj pllakat e te gjitha dimensioneve per dhoma guzhina dhe banjo.Jam i...
1337 Shikime
1 Ofrojme Sherbime me Sharre Betoni dhe Matrapik

1 LEKË

Ofrojme Sherbime me Sharre Betoni dhe Matrapik Trajtime betonesh. Bejme prerje betoni, asfali,...
2733 Shikime

1 LEKË

4 FRENGJISHT - SHQIP - FRENGJISHT / PERKTHIME ZYRTARE

1 LEKË

TATAeva / STUDIO PERKTHIMI E NDERMJETESIMI TREGTAR www.tataeva.com NIPT:...
2453 Shikime

1 LEKË

1 Apple iPhone 11 Pro Max 256GB $450 Whatsapp : +18566810896

450 USD

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB $450 Whatsapp : +18566810896 All products are brand new, unlocked...
2945 Shikime

450 USD

Servis Flori
Servis Flori prej vitit 2006 ofron riparimet e te gjitha llojeve te autovetura dhe furgonave. Me...
4778 Shikime
4 Parukeri Vali
Parukeri Vali ofron sherbime profesionale parukerie dhe estetike plot stil. Keto sherbime jane:...
6359 Shikime
4 Servis Renato
Auto Gaz Renato tashmë lider në treg, me një eksperience mbi 10 vjecare ofron montime dhe...
6372 Shikime
2 Berber shop M.M.V

100 LEKË

Kur flasim për estetikë dhe parukeri, jo domosdoshmërisht bëhet fjalë vetëm për femra. Trajtimi...
5580 Shikime

100 LEKË