>

Përshëndetje nga gati.al! (2)

 • Përshëndetje nga gati.al!

  Dëshirojmë t'ju sugjerojmë që për çdo shërbim profesional që do të keni nevojë mund ta gjeni tashmë akoma më thjeshtë dhe më shpejtë tek platforma gati.al .
  Nëse jeni profesionist ose ekip profesionistësh regjistrohuni falas dhe mundësojini vetes një mënyrë tjetër falas reklamimi dhe gjetjen më të shpejtë nëpërmjet profilit tuaj te gati.
  Gjithashtu sugjerojmë të shkarkoni aplikacionin gati.al për t'ju regjistruar falas si "individ/biznes" që kërkoni shërbime ose si "profesionist/ekip profesionistësh" që ofroni shërbime.
  Këtu keni edhe linkun e aplikacionist të gatit: 
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gati
  Gjithashtu linkun e portalit online:
  https://gati.al/

  Për më shumë informacion mund të kontaktoni në numrin e gatit 0675000131.

  Faleminderit!
  Ju urojmë ditë të mbarë të gjithve!