>

Raportoni të moshuarit në nevojë

  •  RAPORTONI NË LINK

    Bashkia Elbasan ju vjen në ndihmë të gjithë moshuarve që jetojnë vetëm.
    Jemi në gadishmëri 24 orë çdo ditë për këdo që ka nevojë, jemi përballë një armiku tepër të rrezikshëm ndaj ju lutemi të gjithëve sa më shumë kujdes.
    Nëse jeni në dijeni që kanë nevojë për ushqime dhe medikamente mund të raportoni në link 👇