>

Më të fundit

Ripërtërihet Krasta me 300 pemë të reja

  • Më të fundit
  • Bashkia e Elbasanit ka vendosur të ripërtërijë Krastën pas djegies së kësaj vere e cila shkaktoi dëme të konsiderueshme. Me iniciativën e administratës së bashkisë janë blerë 300 fidanë të rinj pishe të cilat janë mbjellë sot në Ditën Botërore të Mbjelljes së Pemëve.

    Thirrjes së Bashkisë ju bashkuan edhe qytetarë, nxënës shkollash dhe organizata të ndryshme të cilat kanë kontribuar për mbjelljen e fidanëve.

    Vazhdoni leximin

    Elbasani Im
  • Elbasani Im 728