>

Vjedhje në dyqane dhe shkolla, arrestohet 35-vjeçari nga Belshi

  • Një 35-vjeçar ka rënë në prangat e policisë pasi dyshohet se është autori i një sërë vjedhjeve të ndodhura në qytetin e Belshit.

    Në prangat e policisë ka rënë A Ll, banues në Rrenas, i cili dyshohet se ka kryer vjedhet e mëposhtme:

    • Më 10.10.2018, në Belsh, dyshohet se ka vjedhur në dyqanin e shtetasit F.I.
    • Më 21.06.2018 në fshatin Deshiran, dyshohet se ka vjedhur në shkollën e mesme në fshatin Deshiran një monitor kompiuteri TLC.
    • Më 02.02.2018, në fshatin Klos, dyshohet se ka vjedhur në dyqanin e shtetasit F.V.
    • Më 17.11.2017, në fshatin Mollas, dyshohet se ka vjedhur në pronën e shtetasit F.Xh .