>

Të reja nga Qarku

Zhvillohet “Miss Egnatia 2018” në Librazhd

  • Të reja nga Qarku
  • Në Librazhd u zhvillua “Miss Egnatia 2018”. Kompeticioni i bukurisë përfshiu vajza nga të gjitha trevat shqiptare dhe diasporën.

    Në këtë garë morën pjesë 11 vajza të cilat vinin nga qytete të ndryshme. Ky evenement u organizua nga shoqata “Egnatia”, nën kujdesin e bashkisë Librazhd.

    Vazhdoni leximin

    Elbasani Im
  • Elbasani Im 219