>

Lajme

Miratohet paketa fiskale për vitin 2018. Ja kush do të përfitojë

 • Më të fundit
 • Këshilli Bashkiak i Elbasanit miratoi unanimisht paketën fiskale për vitin 2018.

  Aprovimi i taksave dhe tarifave vendore për vitin 2018 është baza kryesore për hartimin e projekteve të buxhetit të vitit të ardhshëm. Çdo drejtori e Bashkisë së Elbasanit ka bërë studimet e nevojshme për çdo taksë e tarifë duke bërë ndryshimet dhe argumentimet për çdo ndryshim që kanë pësuar disa prej taksave e tarifave.

  Vazhdoni leximin

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 303
 • Ripërtërihet Krasta me 300 pemë të reja

 • Më të fundit
 • Bashkia e Elbasanit ka vendosur të ripërtërijë Krastën pas djegies së kësaj vere e cila shkaktoi dëme të konsiderueshme. Me iniciativën e administratës së bashkisë janë blerë 300 fidanë të rinj pishe të cilat janë mbjellë sot në Ditën Botërore të Mbjelljes së Pemëve.

  Thirrjes së Bashkisë ju bashkuan edhe qytetarë, nxënës shkollash dhe organizata të ndryshme të cilat kanë kontribuar për mbjelljen e fidanëve.

  Vazhdoni leximin

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 385