>

Kërkohen operatore/ë të gjuhës gjermane

Ofrohet pune

Përshkrimi dhe çmimi

Irisoft kerkon operatore te gjuhes gjermane, per nje projekt me vodafone deutschland. Puna mund te kryhet dhe nga shtepia. te interesarit te telefonojne ne 0683336788.

Më shumë detaje

Lloji i postimit Përshkrimi dhe çmimi
Pozicioni ose profesioni Operatore/ë të gjuhës gjermane
Kompania, institucioni ose fusha Irisoft

Detajet e njoftimit

ID e njoftimit : 1011
646 Shikime

Detajet e njoftuesit

info (1)
06xxx xxxxx shfaq
Kontaktoni njoftuesin Share
 

Numër telefoni

Për të vazhduar regjistrohuni këtu,
ose nëse keni një llogari ju lutemi identifikohuni këtu


Forma e kontaktit

Cfarë nuk shkon me këtë njoftim?

Për të vazhduar regjistrohuni këtu,
ose nëse keni një llogari ju lutemi identifikohuni këtu


Shto te të preferuarat

Për të vazhduar regjistrohuni këtu,
ose nëse keni një llogari ju lutemi identifikohuni këtu