>

Ambiente biznesi tek Rezidenca Shopi

Përshkrimi dhe çmimi

Jap me qera ambiente biznesi tek Rezidenca Shopi. Ambjenti në katin e parë është me sipërfaqe 650 m2 ndërsa ambjenti në katin e dytë ka sipërfaqe 750 m2. Vendndodhja e këtyre ambienteve është tepër e favorshme sepse ndodhen buzë rrugës kryesore. Avantazhet e tyre janë: parkimi i garantuar para dyqaneve dhe nëntokë si dhe ndarja e hapësirës së ambjenteve sipas kërkesave dhe dëshirës suaj. Çmimi i qerasë është mjaft konkurues. Adresa : Rezidenca Shopi ( Tek Lulet ), Lagjia : “ 28 Nëntori ”. Për më shumë informacion kontaktoni në numrin e celularit : 0692250115.

Më shumë detaje

Lloji i postimit Përshkrimi dhe çmimi
Jap me qera / Mar me qera D

Detajet e njoftimit

ID e njoftimit : 393
5661 Shikime

Detajet e njoftuesit

Gentian (2)
06xxx xxxxx shfaq
Kontaktoni njoftuesin Share
Njoftime të ngjashëm
 

Numër telefoni

Për të vazhduar regjistrohuni këtu,
ose nëse keni një llogari ju lutemi identifikohuni këtu


Ambiente biznesi tek Rezidenca Shopi

Forma e kontaktit

Cfarë nuk shkon me këtë njoftim?

Për të vazhduar regjistrohuni këtu,
ose nëse keni një llogari ju lutemi identifikohuni këtu


Shto te të preferuarat

Për të vazhduar regjistrohuni këtu,
ose nëse keni një llogari ju lutemi identifikohuni këtu