>
Njoftime personale dhe familjare
Kërkesa për njohje dhe lidhje

Kërkesa për njohje dhe lidhje

 
enea 20vj

Njoftim i ri
Prsh jam enea nga elb 20vj, jam I interesuar per njohje shoqerore me nje vajze 18/20vj
Shikime
Djale Per cift fantazioz
Jam 35 vj, jetoj jasht shqiperise. Kerkoj per periudhen e pushimeve ne shqiperi, nje cift real qe...
720 Shikime