>
 

 • Zgjidh llojin e postimit (vetëm një zgjedhje)
 • #Lloji i postimitPërshkrimi dhe çmimiVlefshmëria (ditë)
  #
  Lloji i postimitOkazion
  Përshkrimi dhe çmimiTekst + foto. Vendosje në krye të faqes kryesore + vendosje në një faqe më vete + vendosje në krye të çdo seksioni + vendosje në një sfond me ngjyrë, shërbim VIP nga redaksia nëse kërkohet për fotot, tekstin, regjistrimin dhe postimin e njoftimit. Çmimi 1000 lekë nëse pagesa kryhet në redaksi, ose $10 USD nëse pagesa kryehet përmes paypal. Postimi juaj do të publikohet në faqen më të madhe të qarkut të Elbasanit: ELBASANI PLUS.
  Vlefshmëria (ditë)Pa limit
  #
  Lloji i postimitPremium
  Përshkrimi dhe çmimiVendosje në zonën Premium. Tekst + 1-4 foto. Cmimi eshte 500 lekë për njoftim nëse pagesa kryhet në redaksi, ose $5 USD nëse pagesa kryehet përmes paypal. Postimi juaj do të publikohet në faqen më të madhe të qarkut të Elbasanit: ELBASANI PLUS.
  Vlefshmëria (ditë)Pa limit
  #
  Lloji i postimitFalas
  Përshkrimi dhe çmimi(Njoftim me tekst dhe imazhe)
  Vlefshmëria (ditë)Pa limit
     DitëÇmimi (USD) 
    
    
   Total 
  #Mënyra e pagesësPërshkrimi dhe çmimi
  Mund të kryeni pagesën me paypal, pa qënë nevoja të vini në redaksi.

 • Krijoni njoftimin
 • Imazhe

  UPLOAD

 • Detaje kontakti