>
Punësimi
Kërkoj Punë
 
1 Kerkoj Pune
Kerkoj pune ne fushen e ndertimit ose ne nje punishte me rroge mujore. Per informacione te...
714 Shikime
Kerkoj Pune Usta Pllakash
Kerkoj pune. Ofroj shtrime me pllaka per ambjente te jashtme dhe te brendshme. Riparime me...
758 Shikime
Kerkoj pune
Quhem JETA kerkoj pune per bebisiter.Kam eksperience pune per punen qe kerkoj.Per informacion me...
764 Shikime
Kerkoj pune
Quhem Gentiana jam 26 vjece.Kam mbaruar shkollen e larte per Histori-Gjeografi.Kam eksperience...
812 Shikime
1 Kerkoj pune
Jam 20 vjec dhe kerkoj pune ne Elbasan per te ndihmuar familjen. Puna mund te jete e tille si:...
954 Shikime