>
Punësimi
Kërkoj Punë
 
kerkoj pune si shitese ose reklamoj produkte
Jam nje vajze dhe kerkoj pune si shitese ne dyqane serioze ose mund te reklamoj dhe produkte...
1357 Shikime
1 Kerkoj Pune
Kerkoj pune ne fushen e ndertimit ose ne nje punishte me rroge mujore. Per informacione te...
2048 Shikime
Kerkoj Pune Usta Pllakash
Kerkoj pune. Ofroj shtrime me pllaka per ambjente te jashtme dhe te brendshme. Riparime me...
1952 Shikime
Kerkoj pune
Quhem JETA kerkoj pune per bebisiter.Kam eksperience pune per punen qe kerkoj.Per informacion me...
1964 Shikime
Kerkoj pune
Quhem Gentiana jam 26 vjece.Kam mbaruar shkollen e larte per Histori-Gjeografi.Kam eksperience...
2009 Shikime
1 Kerkoj pune
Jam 20 vjec dhe kerkoj pune ne Elbasan per te ndihmuar familjen. Puna mund te jete e tille si:...
2387 Shikime