>
Punësimi
Kërkoj Punë
 
1 Kerkoj Pune
Kerkoj pune ne fushen e ndertimit ose ne nje punishte me rroge mujore. Per informacione te...
302 Shikime
Kerkoj Pune Usta Pllakash
Kerkoj pune. Ofroj shtrime me pllaka per ambjente te jashtme dhe te brendshme. Riparime me...
360 Shikime
Kerkoj pune
Quhem JETA kerkoj pune per bebisiter.Kam eksperience pune per punen qe kerkoj.Per informacion me...
384 Shikime
Kerkoj pune
Quhem Gentiana jam 26 vjece.Kam mbaruar shkollen e larte per Histori-Gjeografi.Kam eksperience...
403 Shikime
1 Kerkoj pune
Jam 20 vjec dhe kerkoj pune ne Elbasan per te ndihmuar familjen. Puna mund te jete e tille si:...
412 Shikime