>
 
1 Jap dyqan me qera

40,000 LEKË

Jap me qera dyqan me sipërfaqe 40 m2. Dyqani është në gjendje perfekte dhe mund të shtoni çfarë...
410 Shikime

40,000 LEKË

3 Shes pjesë këmbimi të përdorura për automjete të ndryshme
Tregëtoj dhe shes shumllojshmëri pjesësh këmbimi të përdorura për automjete dhe autovetura nga...
1311 Shikime
Jap me qera apartament 1+1 kati i 5-të

10,000 LEKË

Jap me qera apartament 1+1 kati i 5-të i rregulluar dhe gjysëm i mobiluar. Apartamenti përbëhet...
1576 Shikime

10,000 LEKË

1 Ofroj vend pune për elektroaut tek Auto Servis Gjeta
Ofrohet vend pune për elektroaut tek Auto Servis Gjeta. Ne ofrojmë punime elektroauto dhe...
1133 Shikime
1 Ofroj vend pune për mekanik tek Auto Servis Gjeta
Auto Servis Gjeta kërkon të punësojë një elektroaut . Ne ofrojmë punime xhenerike për automjete...
1316 Shikime
1 Ofroj vend pune mësues/e gjermanishte niveli C-1
Ofrojmë kurse mësimore nga më të ndryshmet në Qendrën Didaktike “ Irisoft ” në Elbasan! Kërkojmë...
1158 Shikime
1 Ofroj vend pune mësues/e matematike
Qendra Didaktike “ Irisoft ” në Elbasan! Ofrojmë vend pune mësues/e matematike për fëmijë e të...
1289 Shikime
1 Ofroj vend pune mësues/e turqishte
Ofrojmë vend pune për mësues/e turqishte për fëmijë e të rritur në Qendrën Didaktike “ Irisoft ”...
1120 Shikime
2 Ofroj shërbim karrotreci

200 LEKË

Ofroj shërbim karrotreci. Nëse automjeti juaj ka pësuar defekt, mjafton një telefonatë dhe ne...
1139 Shikime

200 LEKË

2 Berber shop M.M.V

100 LEKË

Kur flasim për estetikë dhe parukeri, jo domosdoshmërisht bëhet fjalë vetëm për femra. Trajtimi...
682 Shikime

100 LEKË

Shes apartament 1+1 kati i 5- të

3,000,000 LEKË

Shitet apartament 1+1 kati i 5-të i rregulluar dhe gjysëm i mobiluar. Apartamenti përbëhet nga :...
1253 Shikime

3,000,000 LEKË

4 Shitet objekt biznesi
Shitet me çmim okazioni një objekt biznesi bashkë me truallin e tij. Objekti është i ndërtuar...
815 Shikime
4 Shes Audi A8 4.2 TDI 2011

32,000 EUR

Shes makinë Audi A8. Makina është në gjendje perfekte! Në këtë makinë janë bërë të gjitha...
1460 Shikime

32,000 EUR

1 Jap makina me qera
Jap makina me qera. Ju keni mundësin të rezervoni makina të modeleve dhe markave nga më të...
481 Shikime
2 Shes makinë

210,000 LEKË

Shes makinë marka Rover, modeli 414 e vitit 2000. Makina është me Benzin Gaz, kambio manuale,...
1195 Shikime

210,000 LEKË