>
Shes / Blej në Elbasan
Shtëpi Private
 
1 Shtepi Private Kala

Njoftim i ri Shitje
Shitet shtepi private ne lagjen Kala prane rruges Egnatia ( perballe kopshtit Tom & Jerry )....
11 Shikime
1 Shitet Shtepi Private Lagja Kala
Shitet shtepi private ne lagjen Kala prane rruges Egnatia. Truall 317m2 dhe ndertese 210.38 m2....
760 Shikime
4 Vile nje kateshe, Qender Belsh

80,000 EUR

Shitet vile nje kateshe (e mirembajtur) me siperfaqe 100m2 dhe truall 350m2 ne Qender Belsh....
2875 Shikime

80,000 EUR

4 Shitet Vile 3 kateshe me Garazhde

185 EUR

Komuna: Elbasan Adresa: Lagja 11 Nentori Sipërfaqe: 369 m2 Vile 3 kateshe me garazhde per makine...
3714 Shikime

185 EUR

4 Shitet vile dy kateshe ne lagjen Emin Matraxhiu
'Shitet vile dy kateshe ne lagjen Emin Matraxhiu prane Elektrofurres me dokumentacion te...
4371 Shikime
4 Shitet shtepi + truall

20,000,000 LEKË

Shitet shtepi private + truall, me hipoteke: 2 + 1 + sallon (koridor) me mundesi ndarje per nje...
3558 Shikime

20,000,000 LEKË

4 Shitet Toke + Shtepi 5300 m2

500,000 EUR

Shitet toke me siperfaqe 5300 m2; toke 5000 m2 + shtepi nje kateshe 300 m2. Pozicioni eshte teper...
3081 Shikime

500,000 EUR

Shitet Shtepi ne Balez + Truall
Shitet shtepi e mobiluar ne Balez me siperfaqe 90 m2 me 4 dhoma + 1 tualet. Ngjitur ka nje...
4726 Shikime
4 Shitet shtepi private
Shitet shtepi nje kateshe me siperfaqe 160m2, e cila eshte me 4 dhoma, koridor brenda dhe...
5737 Shikime
4 Shitet shtepi private ne Perrenjas

5,500,000 LEKË

Shitet shtepi ne Prrenjas me siperfaqe 110m2 . Shtepia eshte e mobiluar komplet, mobiljet dhe...
3653 Shikime

5,500,000 LEKË

4 Shitet shtepi ne Kuqan

45,000 EUR

Shitet shtepi 2 kateshe e pa perfunduar me siperfaqe 100 m2 per cdo kate dhe toke rreth e qarke...
5198 Shikime

45,000 EUR

4 Shitet shtepi dhe toke ne Gramsh
Shitet shtepi edhe toke 4,100m2 ne Ceruje, Gramsh. Shtepia e ndertuar deri ne xoklature (kuota...
4071 Shikime
4 Shitet shtepi private

70,000 EUR

Shitet nje shtepi bashke me token perreth. Shtepia eshte 5 km ne veri te Elbasanit. Siperfaqa e...
3029 Shikime

70,000 EUR

4 Shitet Shtepi private

4,000,000 LEKË

Shitet shtepi private me siperfaqe 45 m2. Shtepia ka 2 banjo, tre dhoma plus dhe nje trull per...
3911 Shikime

4,000,000 LEKË

2 Shitet shtepi tre kateshe
Shitet nje shtepi gjysem e ndertuar me 3 kate, me nje siperfaqe 300m2, e llogaritur per 7...
3211 Shikime
4 Shitet shtepi 2- kateshe ne Librazhd

150,000 EUR

Shitet shtepi banimi 2 kateshe me siperfaqe 105m2, ne qytetin e Librazhdit, me ambjent per...
4213 Shikime

150,000 EUR

4 Shitet objekt 3-katesh
Shitet objekti 3-katesh me hipotekë, 2 katet e parë janë lokale të kompletuara, kati i 3 eshte...
2960 Shikime
4 Shitet vile 4-kateshe
Shitet shtepi banimi 4 kateshe, me nje siperfaqe 400 m2 e rrethuar me avlli dhe dyqan 200m2 ne...
3094 Shikime
4 Shitet Shtepia

100,000 EUR

Shitet shtepia me 1000 metra katror e gjithe siperfaqja 3 kateshe e pa mobiluar. Shitet per...
2958 Shikime

100,000 EUR

3 Shitet shtepi private ne Librazhd

22,000 EUR

Shitet shtepi private 1-kateshe me siperfaqe 70m2. Shtepia eshte e perbere nga 2 dhoma dhe 1...
4940 Shikime

22,000 EUR