>
Shes / Blej në Elbasan
Shtëpi Private
 
shtepi private

80 EUR

Shitet nje shtepi private ne lagjen 5 maji mbrapa ish divizionit..Ndertimi 100m2..Trulli total...
416 Shikime

80 EUR

Shitet shtepi private 2 kateshe ,me dyqan ne kate te par ,shtepia ne fjal ka nje sip prej 300 m2 objekt ndertimi.

250,000 EUR

Shtepia ne fjale eshte objekte ndertimi i 15 viteve te fundit ndodhet ne rruge kryesore.Kati i...
683 Shikime

250,000 EUR

1 Shtepi Private Kala
Shitet shtepi private ne lagjen Kala prane rruges Egnatia ( perballe kopshtit Tom & Jerry )....
847 Shikime
1 Shitet Shtepi Private Lagja Kala
Shitet shtepi private ne lagjen Kala prane rruges Egnatia. Truall 317m2 dhe ndertese 210.38 m2....
1638 Shikime
4 Vile nje kateshe, Qender Belsh

80,000 EUR

Shitet vile nje kateshe (e mirembajtur) me siperfaqe 100m2 dhe truall 350m2 ne Qender Belsh....
3785 Shikime

80,000 EUR

4 Shitet Vile 3 kateshe me Garazhde

195 EUR

Komuna: Elbasan - Lagja 11 Nentori - Sipërfaqe: 369 m2 Vile 3 kateshe me garazhde private per...
4584 Shikime

195 EUR

4 Shitet vile dy kateshe ne lagjen Emin Matraxhiu
'Shitet vile dy kateshe ne lagjen Emin Matraxhiu prane Elektrofurres me dokumentacion te...
5149 Shikime
4 Shitet shtepi + truall

20,000,000 LEKË

Shitet shtepi private + truall, me hipoteke: 2 + 1 + sallon (koridor) me mundesi ndarje per nje...
4385 Shikime

20,000,000 LEKË

4 Shitet Toke + Shtepi 5300 m2

500,000 EUR

Shitet toke me siperfaqe 5300 m2; toke 5000 m2 + shtepi nje kateshe 300 m2. Pozicioni eshte teper...
3837 Shikime

500,000 EUR

Shitet Shtepi ne Balez + Truall
Shitet shtepi e mobiluar ne Balez me siperfaqe 90 m2 me 4 dhoma + 1 tualet. Ngjitur ka nje...
5331 Shikime
4 Shitet shtepi private
Shitet shtepi nje kateshe me siperfaqe 160m2, e cila eshte me 4 dhoma, koridor brenda dhe...
7220 Shikime
4 Shitet shtepi private ne Perrenjas

5,500,000 LEKË

Shitet shtepi ne Prrenjas me siperfaqe 110m2 . Shtepia eshte e mobiluar komplet, mobiljet dhe...
4711 Shikime

5,500,000 LEKË

4 Shitet shtepi ne Kuqan

45,000 EUR

Shitet shtepi 2 kateshe e pa perfunduar me siperfaqe 100 m2 per cdo kate dhe toke rreth e qarke...
6073 Shikime

45,000 EUR

4 Shitet shtepi dhe toke ne Gramsh
Shitet shtepi edhe toke 4,100m2 ne Ceruje, Gramsh. Shtepia e ndertuar deri ne xoklature (kuota...
5117 Shikime
4 Shitet shtepi private

70,000 EUR

Shitet nje shtepi bashke me token perreth. Shtepia eshte 5 km ne veri te Elbasanit. Siperfaqa e...
3650 Shikime

70,000 EUR

4 Shitet Shtepi private

4,000,000 LEKË

Shitet shtepi private me siperfaqe 45 m2. Shtepia ka 2 banjo, tre dhoma plus dhe nje trull per...
4822 Shikime

4,000,000 LEKË

2 Shitet shtepi tre kateshe
Shitet nje shtepi gjysem e ndertuar me 3 kate, me nje siperfaqe 300m2, e llogaritur per 7...
3960 Shikime
4 Shitet shtepi 2- kateshe ne Librazhd

150,000 EUR

Shitet shtepi banimi 2 kateshe me siperfaqe 105m2, ne qytetin e Librazhdit, me ambjent per...
4980 Shikime

150,000 EUR

4 Shitet objekt 3-katesh
Shitet objekti 3-katesh me hipotekë, 2 katet e parë janë lokale të kompletuara, kati i 3 eshte...
3580 Shikime