>
Shes / Blej në Elbasan
Bar/Restorant
 
2 Shitet lokal
Shitet lokal me nje siperfaqe 57m2 me hipoteke te rregullt. Adresa: Lagja: Visarion Xhuvani. Per...
3945 Shikime
4 Shitet lokal i kompletuar
Shes lokal me sipërfaqe 60 m2 i kompletuar me çmim tepër të arsyeshëm. Lokali është në kushte...
5923 Shikime
Shitje lokali

4,000,000 LEKË

Shes lokal. Sipërfaqja e të cilit është rreth 200 m2 me oborr. Lokali është 1 katësh dhe ndodhet...
4064 Shikime

4,000,000 LEKË