>
Shes / Blej në Elbasan
Shtëpi Private
 
4 Shitet shtepi

7,920,000 LEKË

Shitet shtepi nje kateshe me prespektive per dy kate te tjera. Me siperfaqe 99 m2, 3 dhoma,...
960 Shikime

7,920,000 LEKË

4 Shitet shtepi 2-kate

165,000 EUR

Shtepia shitet per efekt largimi nga Shqiperia. Me nje siperfaqe toke 330 m2. Nga kjo shtepi kati...
1035 Shikime

165,000 EUR

4 Shitet vilë dy katëshe e kompletuar.

135,000 EUR

Shitet vilë dy katëshe e mobiluar me një shije të veçante dhe e gjitha e kopletuar. Vila është...
2377 Shikime

135,000 EUR

3 Shitet shtëpi banimi + 1400 m2 tokë ( me hipotekë )

79,000 EUR

Shes shtëpi banimi + 1400 m2 tokë (me hipotekë). Shtëpia ka një sipërfaqe 150 m2, është me 2...
2399 Shikime

79,000 EUR

4 Shitet vilë në Fushë Mbret

110,000 EUR

Shes vilë në Fushë Mbret. Kjo vilë ka kopësht të sistemuar e të mbjellë me drurë frutor, vend...
2425 Shikime

110,000 EUR

4 Shitet vile 3 katëshe me sipërfaqe 300 m2

17,500,000 LEKË

Shitet vilë 3 katëshe me dokumentacion të rregullt. Sipërfaqja totale e vilës është 300 m2 , për...
2506 Shikime

17,500,000 LEKË