>
Shes / Blej në Elbasan
Truall
 
Shitet nje truall toke pranë gjykates se re Elbasan

900 EUR

Shitet nje truall toke me 210.6 m/2 . Toka ndodhet prane parkut Rinia, gjithashtu shume prane...
559 Shikime

900 EUR

SHITET NJE TRUALL  TOKE PRAN GJYKATES SE RE ELBASAN

900 EUR

SHITET: nje truall toke, shum e favorshme sepse toka ndodhet shume prane qendres se qytetit...
481 Shikime

900 EUR

4 Shitet Objekt + Toke 3000 m2

150,000 EUR

Shitet toke me siperfaqe 3000 m2; toke 2800 m2 + objekt 200 m2. Pozicioni eshte teper i...
549 Shikime

150,000 EUR

4 Shitet Objekt + Toke 3000 m2

150,000 EUR

Shitet toke me siperfaqe 3000 m2; toke 2800 m2 + objekt 200 m2. Pozicioni eshte teper i...
978 Shikime

150,000 EUR

4 Shitet Toke + Shtepi 5300 m2

500,000 EUR

Shitet toke me siperfaqe 5300 m2; toke 5000 m2 + shtepi nje kateshe 300 m2. Pozicioni eshte teper...
906 Shikime

500,000 EUR

4 Shitet Stalle + 5 dylym toke

80,000 EUR

Shiten 5 dylym toke plus ku brenda se ciles ndodhet dhe nje stalle me siperfaqe 200 m2. Adresa...
696 Shikime

80,000 EUR

4 Shitet toke dhe stalle
Shitet nje siperfaqe toke 6000m2 , me tapi te rregullt brenda seciles ndodhet nje stalle per...
714 Shikime
4 Shitet Toke plus Objekt per Biznes.

50,000 EUR

Okazion shitet toke plus objekt per zhvillim biznesi. Toka me siperfaqe totale 500m2 dhe...
624 Shikime

50,000 EUR

4 Shitet objekt + trruall

200,000 EUR

Shitet ndertese tre kateshe me siperfaqe 800 m2 dhe e rrethuar nga trrualli me siperfaqe 2200...
1833 Shikime

200,000 EUR

4 Godinë

35,000 EUR

Shitet trualli bashk me godine 109 m2 . 50 metra larg rruges kryesore ,me dokumenta te rregullta...
654 Shikime

35,000 EUR

Shitet toke 2200 m2
Shitet nje truall me siperfaqe 2200 m2 ne fshatin Hajdaran. Trualli mund te perdoret shume mire...
535 Shikime
4 Shes toke 5000m2
Shitet toke 5 dylym ne bredashesh elbasan ke pompat e ujit esht e rrethuar,dhe me kanalizimet e...
598 Shikime
1 Shes 12 Dylym toke
Shitet truall 12.000 m2 e cila ndodhet ne lagjen 5 Maj e ndare ne dy parcela njera eshte 8.000m2...
645 Shikime
Shitet toke me tapi

39,000 EUR

Shitet toke me siperfaqe 1000 m2, ne rrugen Kusarth Teferic (buze rruge), 100m sa kalon shinat e...
597 Shikime

39,000 EUR

TOKE 1800M2 LLIXHAT E HIDRAIT NE ELBASAN

1,700,000 LEKË

Shitet toke 1800m2 ne llixhat e siperme te hidrait ne Elbasan. Klime dhe pamje fantastike. E...
650 Shikime

1,700,000 LEKË

4 Shitet shtepia dhe toka me tapi

500,000 EUR

Shitet shtepia bashke me truall e rrethuar me avlli, buze rruges Thoma Kalefi, 2km nga qendra e...
647 Shikime

500,000 EUR

4 Shitet 1500 m2 Toke + Vile 2-kateshe

85,000 EUR

Shitet 1500 m2 toke bashke me vile 2 kateshe. Vila eshte e re perbehet nga 5 dhoma + kushina dhe...
653 Shikime

85,000 EUR

Shitet Toke 2000 m2
Shitet trruall me siperfaqe 2000 m2. Trrualli ndodhet ne Gjinar 30m larg nga Resorti Tre...
748 Shikime
1 Shes Tokë me sipërfaqe 2 dylym
Shes 2 dylym tokë me tapi të rregullt. Toka është e rrethuar me mur dhe me blloqe. Çmimi është...
1738 Shikime
4 Shes tokë në fshatin turistik Gjinar
Shes në fshatin turistik Gjinar 8160 m2 tokë me dokumentacion të rregullt. Kjo tokë është e...
2549 Shikime