>
Shes / Blej në Elbasan
Makineri bujqësore
 
4 Shitet Fadroma

500,000 LEKË

Shitet Fadrome marka FIATALIS e vitit 1996 ne gjendje shume te mire teknike. Shitet per arsye...
3050 Shikime

500,000 LEKË

1 Shitet Rimorkio

1,000 EUR

Shitet vete shkarkuese me 2 pistona. Cmimi eshte i diskutueshem te interesuarit te kontaktojne...
1813 Shikime

1,000 EUR

4 Traktor ford

Shitje
Shitet traktori me gjithe paisje 45 kuaj fuqi eshte ne gjendje shume te mire. Shitet me nje cmim...
1777 Shikime
4 Traktor KUBOTA 58 kuaj fuqi

12,500 EUR

Shitet traktor kubota 58 kuaj fuqi, me te gjitha pjeset buqesore freze plug rimorkoi kllak....
2976 Shikime

12,500 EUR

4 Shitet Zetor

Shitje

8,000 EUR

Shes nje zetor YANMAR 31kuaj fuqi me plug ne gjendje shum te mir, cmimi eshte i diskutueshem,...
1868 Shikime

8,000 EUR

4 Shitet Traktori

550,000 LEKË

Shitet traktori imt model 531 eshte ne gjendje shume te mire. Cmimi eshte i padiskutueshem, te...
1360 Shikime

550,000 LEKË

2 Traktor paskuali

2,200,000 LEKË

Shes traktor paskuali, mjeti eshte ne gjendje te mire 1 piston 21 kuaj fuqi i perber me frez 4 x...
1996 Shikime

2,200,000 LEKË

3 Shitet motorkorrese ne gjendje te perkryer
Shitet motorkorrese ne gjendje te shkelqyer pune. Per me shume informacion telefononi ne numrin...
1355 Shikime
4 Traktor ford 4000 4×4

8,000,000 LEKË

Shitet traktor ford 4000 4×4 mbrapa ka plug dhe frez.Cmimi 8 miljon lek vetem per pak dit.Shitet...
2985 Shikime

8,000,000 LEKË

Shitet plug freze, dhe korrese bari

17,000 EUR

Shitet plug freze Landini dhe Fiati (korrese bari kiltivator mbledhese), gjithashtu shiten dhe...
1504 Shikime

17,000 EUR

4 Shitet korrse bari

750 EUR

Shitet korrese bari ne gjendje shume te mire pune.Çmimi eshte 750 euro. Per me shume informacion...
2991 Shikime

750 EUR

3 Shitet korrse bari me timon

1,000 EUR

Shitet  motorrkorrse Bertolini, me nafte ne gjendje shume te mire pune me tre goma me timon....
2152 Shikime

1,000 EUR

3 Shitet Traktori 4×4 Antonio Karraro

3,300 EUR

Shitet traktori 22kq 4×4 Antonio Karraro per arsye mosperdorimi. Çmimi 3300 euro. Per me shume...
2964 Shikime

3,300 EUR

Shitet Traktor Iseki 317 4wd + Agrigate

8,000,000 LEKË

Shitet Traktor Iseki 317 4wd + Agrigate. Çmimi eshte 8000000 lek. Per me shume informacion na...
1312 Shikime

8,000,000 LEKË

4 Shitet Zetor 5211 Turbo

5,500 EUR

Shitet Zetor Çek ne gjendje perfekte me goma te reja, timon hidraulik, shume i mire edhe i...
1350 Shikime

5,500 EUR

4 Shitet rimorkjo vete  shkarkuese

1,800 EUR

Shitet rimorkjo vete shkarkuese ne tre krahe me nje aks. Ne gjendje te shkelqyer pune me goma te...
1156 Shikime

1,800 EUR

3 Shitet  traktor Ford 3000

3,500 EUR

Shitet traktor Ford 3000 me nafte i ardhur nga Italia me dogane te paguar ne gjendje te mir...
1264 Shikime

3,500 EUR

4 Shitet motokorrese
Shitet motokorrse BCS me 4 goma, ngritje e hedrit me hidraulik ( me vaj), sistemi i ndezjes...
2834 Shikime
4 Shitet traktor Fendt 308 LSA 4x4

16,000,000 LEKË

Shitet traktor Fendt 308 LSA 4x4 traktori eshte ne gjendje shume te mire pune. Me goma te reja,...
1246 Shikime

16,000,000 LEKË

4 Shitet zetor Ford 3600

5,500 EUR

Shes Fordin 3600 tek diferncial, tre pistona teper ekonomik me disk bari e me mbledhese. Shitet...
1539 Shikime

5,500 EUR