>
Shes / Blej në Elbasan
Makineri bujqësore
 
4 Shitet makine korrese

850 EUR

Shes korrese bari dhe jonxhe 145 cm. Marka Slovenia, i pershtatet zetorave nga 30kw-55kw, ne...
1185 Shikime

850 EUR

2 Shitet frez zetori

1,000 EUR

Shitet freze zetori 2 metra e gjere, ne gjenje pune, marka Italjane. Çmimi eshte 1000 euro. Per...
1199 Shikime

1,000 EUR

2 Shitet freze, plug rimorkjo
Shitet rimorkjo, freze plugu me 3 vesh per zetor 100, 110 ,120. Freza kushton 3000000 lek (te...
1522 Shikime
3 JCB 4x4

7,500 EUR

Shitet ose nderrohet JSB 4x4 kove me hapje para dhe zgjatje mbrapa. Ne gjendje te mire. Cmimi:...
1284 Shikime

7,500 EUR

2 Frez per punime druri

370 EUR

Shitet frez per punime druri ne gjendje shum te mire. Cmimi:370 euro. Per me teper informacion...
2264 Shikime

370 EUR

4 Korse bari me disk

16,000 LEKË

Shitet Korse me disk 1,65 eshte shume pak e perdorur gati e re. Cmimi i padiskutushem. Shitet...
2308 Shikime

16,000 LEKË