>
Shes / Blej në Elbasan
Truall
 
1 Shes Tokë me sipërfaqe 2 dylym
Shes 2 dylym tokë me tapi të rregullt. Toka është e rrethuar me mur dhe me blloqe. Çmimi është...
2615 Shikime
4 Shes tokë në fshatin turistik Gjinar
Shes në fshatin turistik Gjinar 8160 m2 tokë me dokumentacion të rregullt. Kjo tokë është e...
3455 Shikime
4 Shitet tokë 2000 m2

74,000 EUR

Shes tokë me sipërfaqe 2000 m2, me tapi të rregulltë dhe me një objekt 110 m2 i cili është në...
3154 Shikime

74,000 EUR

3 Shitet 1400 m2 tokë + shtëpi banimi ( me hipotekë )

79,000 EUR

Shes 1400 m2 tokë + shtëpi banimi (me hipotekë). Toka mund të shfrytëzohet sipas dëshirës sepse...
3391 Shikime

79,000 EUR