>
Shes / Blej në Elbasan
Tokë Bujqësore
 
Shitet toke ne Gjergjan, Elbasan

1,500,000 LEKË

Shitet toke ne fushe ne fshatin Gjergjan te Elbasanit. Toka eshte 2dynyme me certifikate te...
1773 Shikime

1,500,000 LEKË

Shitet toke bujqesore ne Gjergjan Elbasan

1,800,000 LEKË

Shitet toke ne fshatin Gjergjan te Elbasanit. Toka ndodhet ne fushe prane rruges se hurmave....
1875 Shikime

1,800,000 LEKË

1 Belsh tok ne shitje
Shese token ne unazen e re ne belsh shes dy dylyme toke me tapi per me shume me telefono
3526 Shikime
1 Shes 1 dynym tokë ne hyrje te fshatit Byshek

13,000 EUR

Shes 1 dynym tokë ne hyrje te fshatit Byshek 1.5 km nga Elbasani, 500m nga Hajdarani. Toka eshte...
8503 Shikime

13,000 EUR

1 Shitet Toke me Certifikate Pronesie

75 EUR

Pershendetje. shes toke +truall te pajisur me Certifikat Pronesie ne qytetin e Cerrikut....
4365 Shikime

75 EUR

1 Shitet toke tek fabrika letres kavaje

4,300 LEKË

Shitet toke tek fabrika letres kavaje esht e paisur me te gjithe dokumenta , certifikat pronesi...
5907 Shikime

4,300 LEKË

1 Shes 1 dynym toke ne te hyre te fshatit Byshek
Shes 1 dynym toke ne te hyre te fshatit Byshek. 500m nga hajdarani, 1.5 km nga elbasani cmimi...
6031 Shikime
2 Shes token 14.000m2 Katundi i ri elb-metalurgji km2,pas servis kadiut urgjent

12,600,000 LEKË

Shitet toke me dokumenta te rregullata pronesie 14000 m2 me cmim 900L/m2 per arsye emergjente...
5324 Shikime

12,600,000 LEKË

1 Shes token ne katunin e ri afer karburant sprintit 8200 m2 urgjent

100,000 EUR

Shes token ne katunin e ri afer karburant sprintit 8200 m2,shitet urgjent per nevoja urgjente me...
4589 Shikime

100,000 EUR

1 Shes 8 ha tok me cmim te arsyshem ne elbasan

400,000 EUR

Shes 8 ha tok me cmim te arsyshem ne elbasan,labinot afer 10 km nga elbasani.toka ka uulinj dhe...
4864 Shikime

400,000 EUR

4 Shitet toke me ullinj ne Hajdaran

40,000 EUR

Shitet toke me siperfaqe 600 m2, me 100 rrenje ullinj ne prodhim.Toka ka uje dhe drita, ka dhe...
6371 Shikime

40,000 EUR

3 Ullishte

Shitje
Shitet ullishte! Siperfaqa 600m me 28 rrenje ullinj. Varieteti lecino Italian. Ullishta eshte 4...
5884 Shikime
4 Toke ne Katund te Ri
Shitet toke ne katund te ri e rrethuar me mure plus tip magazine gati 2100 metra me tapia te...
5118 Shikime
3 Ullishte

Shitje
Shitet ullishte me shum se 100 rrenj ulli te gjith ne prodhim esht nje terren me rrug Nga 2 anet...
5544 Shikime
3 Toke ne Katund te Ri
Shitet toke me siperfaqe 5100 m2 eshte me dokumentacion te rregullt. Zona ku ndodhet toka eshte...
5933 Shikime
4 Shitet toke ne fshatin Shushice
Shitet toke me siperfaqe 50.000 m2 , 8 kapanone X 1200 m2, 3 kapanone X 600 m2, 1 ndertese 2...
7006 Shikime
Shitet toke ne Byshek
Shitet toke me nje siperfaqe 3000 m2 ,me dokumentacion te rregullt ne Byshek . Çmimi 11euro m2....
5136 Shikime
Shitet toke ne Elbasan
Shitet fushe 2000 m2 (2dylym) ne fshatin Gjergjan te Elbasanit, me certifikate te rregullt...
5075 Shikime
4 Shitet ferme 3000m2

5,000,000 LEKË

Shitet ferme me siperfaqe 3000m2, me tapi te rregullt. E mbjelle me ullinj, pjeshke e peme te...
5450 Shikime

5,000,000 LEKË