>
Shes / Blej në Elbasan
Celular
 
2 Apple iPhone X - 256GB - (Unlocked) Smartphone

500 EUR

Apple iPhone X - 256GB - (Unlocked) Smartphone Apple iPhone 8 Plus 256GB (Unlocked) Smartphone...
195 Shikime

500 EUR

1 Samsung Galaxy J3 2017

21,000 LEKË

Shes Samsung Galaxy J3 (2017). Parametrat: Ekran: 5.00 inç; Processor: 1.4GHz quad-core; Kamera...
317 Shikime

21,000 LEKË

1 iPhone X 64 GB

1,050 EUR

iPhone X 64 GB. Parametrat: Ekran: 5.80 inç; Processor: Hexa-Core; Kamera perballe: 7-megapixel;...
329 Shikime

1,050 EUR

1 Samsung J5 PRO 2017

209 EUR

Geri Smartphone & Computer shet Samsung J5 PRO 2017.   Ekran: 5.20 inç; Processor: 1.6GHz...
321 Shikime

209 EUR

1 DOOGEE X30

9,900 LEKË

Geri Smartphone & Computer shet DOOGEE X30. Parametrat: Procesor (Orë): Quad-Core 1.3GHz...
311 Shikime

9,900 LEKË

1 Doogee Mix Lite 119 euro

119 EUR

Geri Smartphone & Computer shet Doogee Mix Lite. Parametrat: Procesor (Clock): Quad-Core...
278 Shikime

119 EUR

1 iPhone 8 Plus 64 GB

765 EUR

Iphone 8 plus 64 GB. Parametrat: Ekran: 5.50 inç; Processor: Hexa-core; Kamera perballe:...
312 Shikime

765 EUR

1 iPhone 7 Super Cmim

455 EUR

Geri Smartphone & Computer shet iPhone 7 (32 GB). Parametrat: Ekran: 4.70 inç; Processor:...
268 Shikime

455 EUR

1 iPhone 8 64 GB

669 EUR

Geri Smartphone & Computer shet iPhone 8 . Te dhenat e celularit jane: Permasat: 138 × 67 × 7.3...
280 Shikime

669 EUR

1 SAMSUNG GALAXY C5 32gb

35,000 LEKË

Geri Smartphone & Computer shet Samsung Galaxy C5 me parametrat e meposhtme: Display: 5.20-inch;...
264 Shikime

35,000 LEKË

1 J5 2017 J530 27000 leke

27,000 LEKË

Geri Smartphone & Computer shet SAMSUNG J5 2017 J530 me parametrat e meposhtme: Dimensions: 146.2...
303 Shikime

27,000 LEKË

1 DOOGEE X9 MINI 8700 Lek

8,700 LEKË

Geri Smartphone & Computer shet DOOGEE X9 MINI me cmimin: 8700 Leke te reja. Te...
268 Shikime

8,700 LEKË

1 SAMSUNG GALAXY S8

540 EUR

Geri Smartphone & Computer shet SAMSUNG GALAXY S8 me cmimin: 540euro dhe parametrat: RAM: 4GB;...
337 Shikime

540 EUR

1 Shes Iphone 6S

265 EUR

Shes Iphone 6S në gjendje të shkëlqyer, pa gërvishtje dhe me të gjitha aksesorët përkatës :...
316 Shikime

265 EUR

Shes Iphone 6S plus

265 EUR

Shes telefon celular. Celulari Iphone 6S 16 GB është në gjendje të shkëlqyer, pa gërvishtje dhe...
257 Shikime

265 EUR

Shes Iphone 6

22,000 LEKË

Shes telefon celular. Celulari është në gjendje shumë te mire pa icloud , 64 GB. Marka Apple –...
287 Shikime

22,000 LEKË