>
 
4 Shitet 1500 m2 Toke + Vile 2-kateshe

85,000 EUR

Shitet 1500 m2 toke bashke me vile 2 kateshe. Vila eshte e re perbehet nga 5 dhoma + kushina dhe...
1139 Shikime

85,000 EUR

4 Shitet Vile 2-kateshe + 1500 m2 Toke

85,000 EUR

Shitet Vile 2 Kateshe bashke me 1500 m2 toke. Vila eshte e re perbehet nga 5 dhoma + kushina dhe...
1107 Shikime

85,000 EUR