>
 
TOKE 1800M2 LLIXHAT E HIDRAIT NE ELBASAN

1,700,000 LEKË

Shitet toke 1800m2 ne llixhat e siperme te hidrait ne Elbasan. Klime dhe pamje fantastike. E...
1091 Shikime

1,700,000 LEKË

Shitet Shtepi 132m2 + Toke 2500m2 Kuqan-Elbasan

6,000,000 LEKË

Shitet shtepi e re 132m2 dhe bashke me token 2500m2. 500m2 i ka zene shtepia me oborret rreth e...
1280 Shikime

6,000,000 LEKË