>
 
2 Shitet Traktor  Ford 75

1,000,000 LEKË

Shitet Traktor Ford 75 me plug, frez dhe rimorkio ne gjendje shume te mire pune. Çmimi eshte...
1292 Shikime

1,000,000 LEKË