>
 
4 Zetor cek 4x4 5911
Shitet zetor cek 4x4 5911 me plug 2 vesh dhe 3 vesh plus frez 1.85. Te interesuarit per me teper...
3504 Shikime
4 Kombajn fostrit E 512
Kombajna esht ne gjendje shum te mir pune eshte me diskofren dhe tambure pulexhat e makineris...
3439 Shikime