>
 
1 Shitet Zetori per arsye mosperdorimi

1,700,000 LEKË

Shitet zetori ne gjendje shume te mire bashk me rimorkio frez dhe plug, shitet per arsye...
1330 Shikime

1,700,000 LEKË