>
 
4 Shitet stufe gatimi me gaz per restorante

200,000 LEKË

Shes nje stufe gatimi me gaz per restorante, me 8 vatra dhe 2 furra.Stufa ka ardhur nga Italia...
1762 Shikime

200,000 LEKË