>

Akomodim në hotel

Largoni dhimbjen dhe riktheni buzëqeshjen tek Qëndra kurative termale “Natyra”

 • Akomodim në hotel
 • Hotel Kurativ “Natyra”, ndodhet në Llixha, fshati Çigallesh, Elbasan. Kjo qendër ofron kombinim shërbimesh si shërbim hoteli, bar – restoranti, mjedise çlodhjeje si dhe parkim gratis për të gjithë klientët. Trajtimi bëhet nën asistencën e vazhdueshme të mjekut. Gjithashtu ofrohet dhe trajtimi me baltë tradicionale termale, shërbime fizio-terapie, masazh, krevat terapeutik e të tjera.

  Hoteli përbëhet nga: dhoma me 2 shtretër, 3 shtretër dhe 4 shtretër ku secila dhomë ka: krevate dopjo ose teke, tualete, dushe, ngrohje me kaldaja, TV, frigo-bar e të gjithë përbërësit kryesorë të një dhome (për familjet shtohen dhe shtretër për fëmijë nën 12 vjeç pa asnjë kosto shtesë). Çmimet janë tepër të arsyeshme dhe në çmim përfshihet fjetja, uji, vizita e mjekut dhe tre vaktet e ngrënies ku restoranti gatuan një menu të pasur tradicionale shqiptare me ushqime bio. Bari servir produktet e tij në ambjent të jashtëm (në kopësht ) ose të brendshëm.

  Vazhdoni leximin

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 1662
 • Hotel Le Olive, një zgjedhje e vlerësuar

 • Akomodim në hotel

 • Hotel Le Olive ndodhet në lartësitë e qytetit, me një bar me tarracë të madhe dhe me pamje mbi qytet.  Ofron parking dhe WiFi falas.

  Të gjitha dhomat kanë shtretër komodë, minibar, televizor me ekran të sheshtë dhe me sinjal televiziv satelitor dhe kanë dalje në ballkon. Pranë hotelit ka edhe minimarkete dhe restorante cilësore.

  Le Olive vlerësohet me pikë të larta nga vizitorët që kanë rezervuar përmes agjensive ndërkombëtare.


  Adresa: Lagjia: " Dyli Haxhire " ; Rruga " Kadri Hoxha "
  Kontakt: 069 641 6520
  Parking falas
  WiFi falas

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 1031