>

Llixhat e Elbasanit

Hotel Debrova, mjedis mikpritës, çlodhës dhe i gjelbëruar

 • Llixhat e Elbasanit
 • Hotel Debrova është një vend i qetë, mikpritës me një mjedis çlodhës dhe të gjelberuar, larg smogut dhe zhurmës. Hoteli ynë ndodhet tek llixhat e poshtme dhe ju ofron shërbime nga më të ndryshmet me banjo termale, fizioterapi me balte, fizioterapi me masazh, dhe krevat terapie.

  Çmimet dhe orari për fizioterapitë dhe masazhimin janë : Fizioterapi balte e plotë 500 lekë ; Fizioterapi balte gjysëm 250 lekë ; Masazhim 20-30 minuta gjysëm dhe 30-35 minuta i plotë 200 lekë dhe orari 09:00 AM – 14:00 PM.

  Sëmundjet të cilat shërohen tek banjot termale janë : 1) Kycet në përgjithësi, 2) Reumatizma në të gjithë trupin, 3) Pjesët e kyceve si duarve, këmbëve, e të gjithë trupit, 4) Kycet e gjymtyrëve, 6) Muskujt e kafkës, 7) Ulcëra ne stomak me të larë dhe me të pirë, 8) Nervi shijatik, 9) Gurë në tëmth dhe infeksion në veshka, 10)  Llojet e diabetit, 11) Infeksione në prostate, 12) Sterilitetin për lindje fëmijësh ( me ujë të nxehtë ), 13) Azmën dhe bronko-pneumoninë, 14) Ekzema të ndryshme.

  Vazhdoni leximin

  Elbasani Im
 • Elbasani Im 3969