>

Argëtimi dhe jeta e natës

Piano Bar çdo të hënë tek Kons Bar

  • Argëtimi dhe jeta e natës
  • Kons Bar, ambienti i përshtatshëm për momente të këndshme mes miqsh. Qetësi dhe relaks në një ambient ku është ndërthurur arkitektura italiane në pjesën e jashtme dhe struktura angleze në pjesën e brendshme. Çdo të hënë ora 20:00 PM Kons Bar prezanton Piano Bar, muzik live e ofruar nga instrumentistë profesionistë . Serenata, balada, këngë të lehta shqiptare dhe të huaja, nostallgji, pop , e çdo rrymë që bën pjesë në shijet tuaja. Të gjitha këto nën shoqërinë e verës, kokteileve dhe pijeve të përzgjedhura me shumë kujdes nga Kons Bar. Ju mirëpresim !

    Adresa: Rruga” Shefqet Daiu”, mbrapa konviktit të studentëve

    Website : https://www.facebook.com/konsbar/media_set?set=a.1704404476456457.1073741840.100006607626771&type=3

    Elbasani Im
  • Elbasani Im 1002