>

Taksi dhe linja udhëtimi

Agjensia e udhëtimit Poseidon Travel & Tours

  • Taksi dhe linja udhëtimi
  • Agjensia e udhëtimit Poseidon Travel & Tours operon në fushën e turizmit prej shumë vitesh, me bileta avioni, trageti, autobuzi për çdo destinacion në botë. Ne organizojmë grupe turistike brenda dhe jashtë vendit, pushime verore & dimërore në resorte e hotele përrallore. Festat e fundvitit ne Poseison Travel & Tours vinë me ofertën fantastike të krishlindjeve në Selanik 2 netë dhe 3 ditë. Organizimi i darkës festive të Krishtlindjeve në taverno me ushqim dhe muzikë tradicionale Greke. Çmimi i paketes 79 Euro për person.

    Vazhdoni leximin

    Elbasani Im
  • Elbasani Im 3636